torstai 9. lokakuuta 2014

Ensimmäinen työviikko


                                                    Ensimmäinen päivä, matkalla töihin.

Ensimmäisenä työpäivänä meidät otettiin kivasti vastaan. Minna oli varannut reilusti aikaa perehdyttääksemme meidät talon tapoihin, työtehtäviimme ja tuotteisiin.

Pääsimmekin heti ensimmäisenä päivänä kummatkin tekemään hoitoja. Se oli hiukan jännittävää. Uudet tilat, tuotteet ja tavat.

Teemme kummatkin hoitoja opiskelija hinnoin ja olemme opiskelija statuksella. Hoitojen hinnat eivät päätä huimaa. Jalkahoito maksaa 15e, käsihoito 12e, kasvohoito 20e ja ripsien- ja kulmien kestovärjäys 8e.

Olemme pitkin viikkoa tehneet noin 2-3 hoitoa päivässä. Pääosin perushoitoja,
 " sisäänheittäneet " asiakkaita ja "huoltaneet" hoitolaa.

Asiakkaat eivät varaa aikojaan kovinkaan usein etukäteen. Asiakkaat kävelevät kadulta sisään ja kysyvät onko vapaata heti. Joten päivystäminen hoitolassa on tärkeässä roolissa.

Asiakkaista suurin osa on suomalaisia ja puhuu suomea, mutta asiakkaita on myös ruotsista, amerikasta, norjasta, tanskasta, espanjasta. Välillä puhutaan asiakkaiden kanssa englantia, välillä huonoa ruotsia tai huonoa espanjaa. Viittomakieli ja siansaksa toimivat myös kaiketi aika hyvin.

Puhelimeen vastaaminen onkin välillä jännittävää kun ei tiedä millä kielellä puhelu tulee. Hyvin ollaan kuitenkin selvitty. Salon Hannan henkilökunta on ystävällistä ja auttaa meitä mielellään.

                                                    Jassu tekee käsihoitoa, eka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti